Kuhne niet naar Autovak RAI 2011

Kühne Automotive zal niet deelnemen aan de Autovak RAI 2011. Daarmee wordt met een traditie gebroken. Kühne was tientallen jaren een belangrijke exposant.

Dinno van Breugel, algemeen directeur van Kühne: "Wij hebben de relatie met onze belangrijkste klanten in een aantal gevallen behoorlijk op de proef gesteld. Gelukkig draait het Locus WMS-systeem sinds enkele maanden perfect en zijn we blij dat we onze logistieke dienstverlening op een nog hoger niveau hebben kunnen brengen. Zowel qua uitleveringen, efficiency als betrouwbaarheid. Om onze waardering voor de loyaliteit van deze belangrijkste klanten te onderstrepen zullen wij in de loop van dit jaar heel gericht iets bijzonders organiseren. En wil je zoiets goed doen dan is daar nu eenmaal veel geld mee gemoeid."
Begin vorig jaar implementeerde Kühne een hypermodern en papierloos magazijnbesturingssysteem: Locus WMS. Door diverse complicaties in de eerste maanden waren de uitleveringen gedurende meerdere maanden ver beneden normaal.

"Wij geloven in de tentoonstelling Autovak RAI, het is de nationale automotive vakbeurs, het podium voor de branche. Ook voor Kühne een prima gelegenheid om de communicatie met onze afnemers en de autobedrijven professioneel vorm te geven. Voor 2011 hebben wij echter besloten het budget voor de Autovak RAI anders aan te wenden", aldus Van Breugel.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.