Nieuwe algemeen directeur ASN Groep

Per 1 januari 2013 treedt René Louter (44) aan als algemeen directeur van ASN Groep. Hij volgt daarmee Peter Lammerts op, die twaalf jaar leiding heeft gegeven aan de ASN-organisatie.

Louter, bedrijfseconoom van origine, heeft de afgelopen negen jaar voor SNS Reaal gewerkt, met name op diverse directieposities in sales- en marketingdisciplines. Daarvoor was hij bij diverse grote verzekeringsintermediairs werkzaam.

“Ik heb de afgelopen jaren onder vaak moeilijke marktomstandigheden en met een constante druk vanuit de toezichthouders toch met heel veel plezier in de verzekeringsbranche gewerkt. Ondernemen werd wel steeds lastiger en de middelen beperkter en toch lukte het ons om bijzondere prestaties te leveren. Daar zie ik de link met de schademarkt, want ook deze markt is niet gemakkelijk: economische crisis, lagere marges, daling van het gemiddelde schadebedrag, aangescherpte normen, concurrentie, toenemende specialisatie en marktpartijen die zich anders gaan gedragen”, aldus de nieuwe directeur.

Peter Lammerts: “De schaalgrootte die in de verzekerings- en leasewereld zijn intrede heeft gedaan, zal ook in de schadewereld worden doorgevoerd is mijn verwachting en daar passen zijn competenties prima bij. Onze verwachting is dat René de ASN Groep naar een volgende fase zal kunnen brengen.”

Car Repair Europe

Lammerts en Henk Raven zullen niet van het toneel verdwijnen. Samen met ASN Groep Nederland en ASN België zullen zij zich concentreren op de verdere uitbouw van het Europees samenwerkingsverband voor autoschadeherstelbedrijven onder de naam Car Repair Europe (CRE). CRE treedt op als franchisegever voor de landenorganisaties. In dit samenwerkingsverband worden Inkoop, IT, kwaliteit en commercie voor internationale partijen gecombineerd.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.