Circuit is een nieuw concept in een vakgebied waarvan veel ondernemers in de autobranche al afscheid van hadden genomen. Namelijk het inbouwen van telecomsystemen en andere elektronische accessoires.

De elektronica neemt in de moderne auto alleen maar toe en wordt steeds complexer. Daarnaast wordt de personen- en bestelauto steeds meer een rijdend communicatiecenter. Welke garage kan een mobiel e-mailprobleem van de berijder oplossen? Ondernemer Ricard Wiggers uit Lieren (bij Apeldoorn) ziet kansen voor het nieuwe concept voor de autobranche, genaamd Circuit.

Inmiddels hebben zich kort na de start vier ondernemers aangemeld, die inmiddels operationeel zijn. Het zijn inbouwspecialisten die de vakgebieden in-car elektronics en mobiele telecomsystemen beheersen maar ook de, in de ogen van Circuit, groeiende markt voor maatwerkinrichtingen voor bestelwagens. Uiteraard is een integratie van beide specialismen in het zakelijke segment vanzelfsprekend. De doelgroep van Circuit bestaat uit particulieren, fleetowners en ook garagebedrijven die het zelf aan deze specialismen ontbreekt en toch hun klanten niet teleur willen stellen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties