Uitbreiding Aftersales Magazine

Ruim anderhalf jaar bestaat Aftersales Magazine nu en in die tijd is zowel de waardering voor het blad als de omvang van het blad zelf fors gegroeid. Die groei heeft er onder meer toe geleid dat elke maand weer een honderdtal pagina’s met relevante vakkennis zijn weg vindt naar de branche. Om die groei te bestendigen krijgt het team per 1 januari 2012 uitbreiding van een vakvrouw: Ivonne Vermeulen.

Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa’s Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

“Aftersales Magazine heeft sinds de start anderhalf jaar geleden een prominente positie verworven door een frisse verschijning te combineren met kennis van zaken. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. We zitten nog vol creatieve ideeën”, aldus een enthousiaste Ivonne.

Ook online zit er bij Aftersales Magazine goed de spurt in. Het afgelopen jaar is de website uitgegroeid tot een totaalplatform voor de branche met onder meer het laatste nieuws, vacatures, het trainings- en opleidingsaanbod, een bedrijvenpodium en Studio Aftersales. Uiteraard vind je Aftersales Magzine ook op Facebook, Twitter en Linkedin.

Ivonne over haar aanstelling

[responsive-video identifier=”hUGbnf0Psng”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.