Van Bussel 12,5 jaar bij Alwaysbemobile

Luc van Bussel geeft op 1 februari 2013 precies 12,5 jaar leiding aan The Alwaysbemobile Company. In deze tijd volgde hij een groeistrategie vol innovatie en had hij als visie om alle aandeelhouders van de onderneming te inspireren met nieuwe producten, services en oplossingen.

In het jaar dat Van Bussel zijn jubileum viert, zet Alwaysbemobile met haar formule Profile Tyrecenter ook de eerste stappen in het Verenigd Koninkrijk. Samen met alle franchisenemers werkte hij de afgelopen jaren aan de groei van de onderneming en aan de introductie van nieuwe producten en diensten, zoals de Nationale APK Autobon, de start met de online verkoop van banden en band/velg-combinaties en de introductie van James Auto & Service, AH Autoschade Herstel en Autoglaz.

Prijzen

De ceo schreef ook het boek Infarct, een persoonlijk manifest voor duurzame mobiliteit in Nederland, waarbij hij samenwerkte met minister-president Mark Rutte. Onder zijn leiding won het holdingbedrijf de afgelopen vijf jaar een FD Gazellen Award, ontving het een award voor Franchiseformule van het Jaar 2012, de NFV Franchise Trofee 2012 en de Piet Heyn SMA Award 2011. Daarnaast verwierf de onderneming in 2009, 2010, 2011 en 2012 de titel Best Managed Companies in Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.