Van Gestel neemt Schadenet Hermans over

Schadenet Van Gestel in Breda heeft met ingang van 1 maart Schadenet Hermans in Etten-Leur overgenomen, onderdeel van de Dubbeldam groep. De transactie is gedaan om een betere regiospreiding te krijgen. Hermans zal verder gaan onder de naam Schadenet Van Gestel Etten-Leur. Ook de zes medewerkers zijn overgestapt.

De 32-jarige Bas van Gestel is directeur en eigenaar van het schadeherstelbedrijf. Hij was al langere tijd op zoek naar uitbreiding. “Voor ons vanuit Breda is de overname van Hermans een welkome uitbreiding op de regio. Etten-Leur was een combivestiging met twee gescheiden werkplaatsen voor onder andere herstel aan personenauto’s en vrachtwagens. Wij hebben nu het personenautodeel overgenomen. Dubbeldam gaat zich meer richten op zwaar vervoer.”

Het is de bedoeling van Van Gestel om haar nieuwe locatie te laten groeien. “Dat zal waarschijnlijk niet zo’n grote vormen aannemen als in Breda, waar zeventien mensen werken. Met het extra personeel is het op dit moment vooral handig om te kunnen schuiven met personeel bij ziekte of vakanties.”

Overigens houdt Schadenet van Gestel de ambitie om verder te groeien. De directeur richt nu eerst zijn pijlen op Etten-Leur, maar staat open voor verdere uitbreiding indien kansen zich aandoen.

Schadenet van Gestel is inmiddels 36 jaar actief in autoschadeherstel in de regio Breda.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.