Wurth op overnamepad

Würth Groep heeft onlangs de chemiebedrijven Dinol in het Duitse Lügde en Diffutherm in het Nederlandse Bergeijk overgenomen. Würth neemt het complete management en de circa 150 medewerkers van beide ondernemingen over, die in 2011 samen een omzet realiseerden van zo’n zestig miljoen euro.

Robert Friedmann, woordvoerder van Würth: “Dinol en Diffutherm zijn een ideale aanvulling op onze activiteiten op het gebied van chemie. Met deze producten kunnen wij onze klanten toegevoegde waarde bieden en onze positie in de voor ons bijzonder belangrijke aftersales- en onderdelenmarkt op automotivegebied versterken.”

Dinol en Diffutherm ontwikkelen, produceren en verkopen lijmen, corrosiebescherming, bodembescherming, geluiddempende coatings en afdichtingen, hoofdzakelijk voor de automotive aftersalesmarkt, maar ook voor de bouwindustrie.

Het programma van Würth bestaat in Nederland onder meer uit autodiagnosesystemen, hefbruggen, remmentestbanken, uitlijnapparatuur, bandenmachines, een aircoconcept, lakpolish en sproeiglans, maar ook lederverzorging voor personen- en bedrijfswagens.

Würth viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum op de Nederlandse markt. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.