Würth Groep heeft onlangs de chemiebedrijven Dinol in het Duitse Lügde en Diffutherm in het Nederlandse Bergeijk overgenomen. Würth neemt het complete management en de circa 150 medewerkers van beide ondernemingen over, die in 2011 samen een omzet realiseerden van zo’n zestig miljoen euro.

Robert Friedmann, woordvoerder van Würth: “Dinol en Diffutherm zijn een ideale aanvulling op onze activiteiten op het gebied van chemie. Met deze producten kunnen wij onze klanten toegevoegde waarde bieden en onze positie in de voor ons bijzonder belangrijke aftersales- en onderdelenmarkt op automotivegebied versterken.”

Dinol en Diffutherm ontwikkelen, produceren en verkopen lijmen, corrosiebescherming, bodembescherming, geluiddempende coatings en afdichtingen, hoofdzakelijk voor de automotive aftersalesmarkt, maar ook voor de bouwindustrie.

Het programma van Würth bestaat in Nederland onder meer uit autodiagnosesystemen, hefbruggen, remmentestbanken, uitlijnapparatuur, bandenmachines, een aircoconcept, lakpolish en sproeiglans, maar ook lederverzorging voor personen- en bedrijfswagens.

Würth viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum op de Nederlandse markt. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties