Astara Nederland heeft Bangarage in Amstelveen aangesteld als erkend dealer voor de automerken KGM (het voormalige SsangYong uit Korea), het Chinees-Amerikaanse Seres en het Japanse Isuzu in de regio Groot-Amsterdam.

Lou Jedeloo, landenmanager bij Astara Nederland: “Bangarage is al sinds 1947 een gerenommeerd automobielbedrijf in de regio Groot-Amsterdam en een vertrouwd adres als het gaat om kwaliteit en klanttevredenheid. Bovendien heeft het bedrijf veel ervaring op het gebied van retail en nieuwe mobiliteitsconcepten in de autobranche. De professionaliteit en ambitie van Bangarage sluiten naadloos aan op die van Astara Nederland. Met dit nieuwe dealerschap vergroten we het klantbereik van KGM, Seres en Isuzu in deze regio en zijn we verzekerd van een vooruitstrevende partner in sales en aftersales.”

Uitbreiding

Bangarage brengt KGM, Seres en Isuzu samen onder één dak in het pand aan de Grutterij in Amstelveen. Naar verwachting zijn alle dealeractiviteiten na de zomervakantie volledig operationeel, geleid door een toegewijd team van sales- en aftersales-professionals met een bewezen staat van dienst op het gebied van klanttevredenheid. Theo Mulder, directeur van Bangarage: “Het is voor ons een geweldige kans om onze activiteiten verder uit te breiden als erkend dealer van KGM, Seres en Isuzu. We hebben veel vertrouwen in de groei van deze merken en de algehele business case. De merken, de modellen, de timing, de marktontwikkeling en de visie van Astara Nederland… het klopt allemaal.”

Arie Bast, CFO bij Bangarage, vult aan: “Als erkend dealer van KGM, Seres en Isuzu hebben we een sterke propositie. De regio Groot-Amsterdam biedt veel kansen voor nieuwe automotive activiteiten. Mede door de focus op elektrificatie is er een groot potentieel voor de adaptatie van deze nieuwe merken. KGM, Seres en Isuzu zijn ambitieuze uitdagers van de gevestigde merken. Samen vormen ze een sterke combinatie, waarmee wij ons als een ‘powerhouse in retail’ verder kunnen ontwikkelen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties