Vakbeurs Equip Auto brengt tijdens de komende editie in Lyon belanghebbenden uit de autobandensector samen in het nieuwe Tyre & Innovation Village, georganiseerd in samenwerking met de Franse bandenfederatie (Syndicat du Pneu), onder het thema: de band heeft een geschiedenis, maar ook een toekomst.

De vakbeurs geeft een overzicht van meer dan honderd jaar technologische innovatie, van de eerste modellen uit 1888 tot verschillende toekomstgerichte mobiliteitsconcepten.

Innovatief

“Met de elektrificatie van het wagenpark worden banden een hoeksteen van de aftermarket en krijgen ze steeds meer belangstelling van een groeiend aantal professionals. Mét het veranderende gezicht van de markt en rekening houdend met nieuwe ecologische en geopolitieke beperkingen. Er ontstaan nieuwe innovatieve commerciële oplossingen. Een bezoek aan het Tyre & Innovation Village is een goede gelegenheid om zowel de banden als de markt van de toekomst te ontdekken”, aldus Dominique Stempfel, voorzitter van het Syndicat du Pneu.

De Equip Auto Lyon vindt plaats van 28 tot 30 september in de Eurexpo in Lyon. Op donderdag 28 september 2023 wordt tevens een lezing gehouden met als titel Tyre focus; Innovation, energy transition and ecology.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties