Pouw Automotive Groep en Bert Stemerdink Automobielen hebben overeenstemming bereikt over de overname door Pouw van de dealeractiviteiten van Bert Stemerdink Veenendaal. Het betreft de dealerschappen van Mercedes-Benz, Maybach, Smart, Chrysler-Jeep-Dodge en Alfa Romeo. De vestigingen van Stemerdink bevinden zich op locaties aan de A12 te Veenendaal. Het personeel is ingelicht over de overname, die in augustus afgerond moet zijn.

Bert Stemerdink: “Het is voor mij altijd een doelstelling geweest om een bedrijf te bouwen dat in de top van de branche meespeelt. Dat doel komt met de overname door Pouw nu volledig tot zijn recht.” Het bedrijf Bert Stemerdink Veenendaal bestaat nu 12 jaar en is in 2008 onder andere onderscheiden met de titel 50 Best Managed Companies van Nederland.

Met deze strategische overname realiseert Pouw een verdere stap in haar groeistrategie. De landelijke kernactiviteiten van Pouw bestaan uit leasing, dealerbedrijven en schadeherstel. Hiernaast beschikt het bedrijf over occasioncentra, bedrijfswagencentra, een corporate fleetsales divisie voor de zakelijke markt en een eigen dienstverlening op het gebied van financieringen en verzekeringen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties