RDC heeft Impact Software overgenomen om haar Belgische afdeling te versterken. De twee bedrijven zullen stapsgewijs worden samengevoegd. Impact Software bedient met haar toepassingen, via onder meer het Autoconnect-platform, de mobiliteit- en verzekeringssector en sluit aan bij de doelgroepen van RDC.

De leiding van alle Belgische activiteiten van RDC ligt in handen van Leo Lucas. Hij benadrukt de toegevoegde waarde van de samenvoeging: "Het is onze ambitie om RDC op de kaart te zetten in de Belgische markt als een professionele organisatie die slimme diensten aanbiedt. Het Autoconnect-platform van Impact Software vormt met de RDC informatiediensten een sterke combinatie om die dienstverlening te versterken. We creëren hiermee een sterk team met unieke kennis over de automobielwereld binnen een flexibele organisatie."

Harold Kindt van Impact Software gelooft sterk in de nieuwe combinatie van bedrijven: "We delen dezelfde visie en werken al geruime tijd samen in het kader van het Nederlandse bestelplatform. De overname geeft Impact Software de armslag die we nodig hebben om verder door te groeien met onze huidige succesvolle producten. Tevens kunnen we gebruik maken van bestaande RDC infrastructuren."

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties