Behalve dat Terlouw Diesel Center een dagelijkse diesel-bezorgroute start, stopt de samenwerking met Fource grossiers die eigendom zijn van Sator. “Per 1 mei 2015 leveren wij geen dieseldelen, zoals common rail injectoren en hogedrukpompen, meer aan deze grossiers”, stelt Peter Terlouw.

“Sinds enkele jaren was er een samenwerking met Auto Electra Naaldwijk, Cartal-Rijsbergen, Heuts, Imbema (nu gedeeltelijk Primaparts) en Slager.Door veranderingen in de markt en verschil van inzicht hoe we de garages met kwalitatief hoogwaardige producten én 100 procent ondersteuning kunnen bedienen is aan deze samenwerking een einde gekomen.”

Terlouw maakt daarbij vooral een andere distributieve keuze, namelijk het grotendeels rechtstreeks leveren aan universele garages en dealers. “Die laten we uiteraard niet in de steek. Zoals ze gewend zijn kunnen ze rechtstreeks bij ons technische vragen stellen
(ook s ’avonds!) en dieseldelen bestellen. In onze webshop is zoeken (ook op kenteken) en bestellen geen probleem”, benadrukt Terlouw en vult hij aan: “in een beperkt aantal regio’s werken we al heel lang samen met onafhankelijke grossiers. Die samenwerking handhaven we.” Hoe gaat de bezorgdienst er uit zien? “Injectoren en hogedrukpompen bezorgen wij middels een middagroute gratis binnen de betreffende regio’s. Op onze website zijn die inzichtelijk voor het garagebedrijf. in een middagroute. Voor 12:30 besteld is voor 15:00 in huis. Buiten de regio’s òf na 12:30 besteld, betekent dat de delen de volgende ochtend franco in huis worden geleverd”, besluit Terlouw.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties