Tom Tom lanceert haar vernieuwde Webfleet Reporting Suite, een online applicatie voor wagenparkbeheer. De navigatiespecialist demonstreert het product tijdens de IAA 2012 in Hannover, Duitsland en het telt maarliefst veertig nieuwe, uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Thomas Schmidt, algemeen directeur van Tom Tom Business Solutions: “Bedrijven met meer specifieke zakelijke wensen, kunnen hun rapportages op maat maken. Al dan niet afhankelijk van hun grootte, structuur en sector.”

Bedrijven kunnen in de vernieuwde applicatie geselecteerde rapportages inplannen en toewijzen aan specifieke gebruikers. Daarnaast maken ze hun rapportages op maat en is het mogelijk de lay-out en de weergegeven informatieniveaus aan te passen. Verder is het voor bedrijven nu nog eenvoudiger om hun, in de cloud gearchiveerde, rapportages te benaderen.
Tom Tom maakt het mogelijk de rapportages en onderliggende data te integreren met andere backoffice-systemen, zoals boekhoudsoftware.

Webfleet Reporting is in de loop van het vierde kwartaal van 2012 beschikbaar in 21 landen. Er is ook een mobiele variant voor wagenparkbeheer.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties