Directeur Frouwke Herder verlaat per 15 april Autotrust. In haar volgende rol wil zij bijdragen aan grotere maatschappelijke thema’s zoals klimaat of zorg. Autotrust biedt als dochter van Bovemij (verlengde) garanties voor nieuwe en gebruikte personenauto’s.

“De afgelopen acht jaar heb ik met trots samengewerkt met ons fantastische team en onze loyale en groeiende groep met klanten. Samen hebben we Autotrust laten groeien tot een volwaardig onderdeel van de Bovemij Groep – geïntegreerd waar het moest en autonoom waar het kon – en vooral een prachtige groei doorgemaakt, zowel in omzet en omvang als in volwassenheidsniveau. Daar ben ik dankbaar voor.”

Directeur Frouwke Herder: “Tot 15 april blijf ik verantwoordelijk voor Autotrust en rond ik een strategisch project binnen Bovemij af.”

“Hoe het vervolg van mijn loopbaan eruit zal zien, weet ik nu nog niet. Ik voel een grote urgentie om niet alleen privé, maar ook in mijn werk direct bij te dragen aan de grotere maatschappelijke thema’s waar we samen voor staan, zoals de klimaatuitdaging of uitdagingen in het zorgdomein. Wat dat concreet voor mij betekent – en waar mijn volgende stap me gaat brengen – weet ik nu nog niet.”

Groei

Hans Coffeng (CEO) wil Frouwke bedanken voor haar inzet en bijdrage aan Autotrust en Bovemij in de afgelopen jaren: “Door haar persoonlijke inbreng, betrokkenheid en leiding heeft ze er samen met haar team voor gezorgd dat Autotrust een mooie groei heeft doorgemaakt, zowel in omzet, als op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Heel mooi!”

De komende maanden zal Frouwke nog gewoon actief zijn bij Autotrust én bij Bovemij. “We zijn op zoek naar een nieuwe directeur voor Autotrust; de werving hiervoor is gaande.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties