Innovam start binnenkort in Nieuwegein met een compleet, Engelstalig trainingscurriculum voor de schadetecnici van Nio uit Nederland, Noorwegen, Duitsland, Zweden en Denemarken.

Voor de training baseert Innovam zich op de eisen van de fabrikant én op de branche- en plusnorm die in Nederland gelden. Namens Nio zegt Onno Duimel: “Wij hebben bewust gekozen voor Innovam als trainingspartner vanwege hun diepgaande kennis van de hoge kwaliteitsnormen die in Nederland en andere Europese markten van toepassing zijn op gebied van veilig en efficiënt schadeherstel van elektrische voertuigen. Hun expertise en internationale ervaring stellen ons in staat schadehersteltrainingen te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan deze normen, maar tegelijkertijd uitblinken in kwaliteit en relevantie.”

Onderwerpen

De training bestaat onder meer uit technische praktijktrainingen over de elektronische systemen van Nio, waaronder de hoogvoltage- en ADAS-systemen. Verder zijn moderne verbindingstechnieken voor staal en aluminium belangrijk voor Nio, dat in zijn carrosserieën veel aluminium gebruikt. Mede hierom wordt aan het lassen van aluminium in het curriculum vier dagen besteed.

Leo Fransen, algemeen directeur van Innovam: “Zowel in schadeherstel als techniek bedienen we fabrikanten met maatwerkoplossingen. We zijn er enorm trots op dat we NIO aan onze klantenportefeuille mogen toevoegen. We pakken deze opdracht dan ook met veel plezier aan.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties