Vijf kandidaten dingen dit jaar mee naar de titel van Smart Repair Hersteller 2017. De winnaar wordt op 13 september bekendgemaakt tijdens het netwerkevent ‘Prijs en kwaliteit van schadeherstel’ van Automotive Insiders.

De verkiezing is iets anders van opzet dan vorig jaar. Dit jaar voeren de kandidaten de opdrachten uit in het VOC opleidingscentrum in Nieuwegein. De opdrachten bestaan uit het repareren van een deuk ter grootte van een twee euro muntstuk, een schampschade en een kunststofreparatie (bumper). De opdrachten worden beoordeeld door dezelfde jury als bij de vorige editie en bestaat uit Wil Koot (Smart Repair International), Wouter Tacke (Dekra) en Martijn van den Berg (Turien & Co. Assuradeuren). Hier is geen publiek bij aanwezig. Op 13 september worden alle kandidaten middels een promotiefilm aan het publiek voorgesteld. Vervolgens zal de jury de winnaar bekendmaken.

Meer exposure

Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren: “Het had best zijn eigen charme om de wedstrijd op de AMT-beurs te doen. Het gaf veel dynamiek en het is fantastisch om te zien hoe collega’s uit de schadebranche de verrichtingen op de voet volgden. Maar we willen ook aan verzekeraars, leasemaatschappijen en andere opdrachtgevers laten zien dat smart repair een specialisme is die hun aandacht verdient. Daarom hebben we er voor gekozen dit jaar de kandidaten en de winnaar bekend te maken tijdens het schadeherstelevent van Automotive Insiders. Bovendien kunnen we hiermee ook de bedrijven waar deze vakmensen vandaan komen meer exposure geven.” De kandidaten zijn:
  • Rocco Hoedemakers – Autoherstel Zuid (ABS), titelhouder 2016
  • Henk van Meurs – De Dames van Hurkmans (AAS)
  • Bobby Snoek – Autoschade Frans Beckers B.V. (Autowereld Topselect)
  • Ferdi Petrus – Autoschade Service Vermaire Haarlem (ASN)
  • Frank Zuijdevelt – Autoherstel H. Hoogvliet (ABS)
Zie de website van Automotive Insiders voor meer informatie over het event ‘Prijs en kwaliteit van schadeherstel’.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties