Schadecentrum Sluyter in netwerk van AHG

Met de aansluiting van Schadecentrum Sluyter breidt de keten AHG per 1 september zijn dienstverlening in de regio Friesland uit. De nieuwe toetreder opereert voortaan onder de naam Autoschade Herstel Sluyter.

Het bedrijf is opgericht in 1965 en in 2017 overgenomen door de huidige directeur Hylke Sluyter. Sinds die tijd runt hij samen met zijn vrouw Linda de onderneming. Sluyter biedt naast autoschadeherstel ook mogelijkheden voor industrieel spuitwerk en het spuiten van bijvoorbeeld keukens en motoren. Ook carwrapping behoort tot de dienstverlening.

Samenwerking

“Ik heb voor AHG gekozen omdat juist in deze lastige tijd samenwerking noodzakelijk is”, zegt Sluyter. “AHG biedt ondersteuning op gebieden die mij helpen stappen te zetten voor de toekomst. Denk hierbij aan rendement, marktbewerking, management, automatisering en inkoop.” Daarmee is zijn stap illustratief voor wat Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, signaleert in de markt. “Wij zien een toenemende vraag van schadebedrijven die toe willen treden tot een keten, met name om de redenen die Sluyter noemt. Daarnaast levert bijvoorbeeld onze actieve (online) marketing hen zichtbaarheid op die juist nu zo belangrijk is.”

Dekking

Met de aansluiting van Sluyter wordt de dekking van AHG in Friesland geoptimaliseerd. Bij de keten zijn momenteel ruim zestig autoschadeherstelbedrijven aangesloten., verspreid over het hele land.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.