15.000ste Autec hefbrug is voor Smeets Autogroep in Heerlen

Het zat er al aan te komen dat de mijlpaal van de levering van de 15.000ste Autec hefbrug bereikt zou worden. Binnenkort is het zover. Smeets Autogroep uit Heerlen heeft met de aanschaf van een ASB3004HS schaarbrug de 15.000ste hefbrug, die Autec-VLT sinds de oprichting op 30 oktober 1987 zal leveren en installeren.

Edwin Meijers van Smeets Autogroep was positief overrompeld toen hij het telefoontje kreeg dat bij hun de 15.000ste Autec hefbrug geleverd en geïnstalleerd zal worden. Om dit te vieren ontvangt het bedrijf een arrangement voor twee personen naar de Formule 1 Grand Prix. Die wordt gehouden in Abu Dhabi tijdens het weekend van 24 tot 26 november.

Werkbezoek voertuigtestlocatie Dubai

Naast het bezoek aan de Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaatsvinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai. Hier zijn meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten werkend te zien. Zo is er een automatische testlijn waar twintig voertuigen per uur gekeurd worden. Per straat welteverstaan.

Arrangement

Tot 6 oktober aanstaande maken nog eens drie kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissie-apparatuur kans om het arrangement naar de  Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi te winnen. De winnaars krijgen zo een kijkje in de keuken van de VLTest automatische testlijn.