Automotive Ronald Morien Duurzaam Repareren gecertificeerd

Automotive Ronald Morien heeft als eerste Nederlands autodemontagebedrijf het certificaat Duurzaam Repareren ontvangen. Ronald Morien heeft een werkplaats waar, voornamelijk in opdracht van leasemaatschappijen, auto-onderdelen worden vervangen en gerepareerd.

Volgens directeur Ronald Morien hechten zijn opdrachtgevers veel waarde aan het certificaat Duurzaam Repareren. “Maar los daarvan willen we zelf ook klaar zijn voor de toekomst. Om deze reden hebben we ons technische service center laten toetsen en certificeren. Het is jammer dat er nog geen specifiek ‘Pakket van Eisen’ voor autodemontagebedrijven is. Maar wat niet is kan nog komen.”

Morien voegt hier aan toe dat de samenwerking met Duurzaam Repareren verder gaat dan de certificering van het service center alleen. “Een groep toonaangevende demontagebedrijven gaan binnenkort samen met Duurzaam Repareren een kwaliteitsslag maken omtrent de levering van demontage-onderdelen. Als wij willen dat de autobranche vaker en meer gebruikte onderdelen gaat toepassen, moeten we een bepaalde onzekerheid wegnemen. We komen hierover binnenkort met meer informatie naar buiten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *