Brezan en Delphi tekenen diagnoseakkoord

Onderdelendistributeur Brezan uit Ede en onderdelenfabrikant Delphi hebben afgelopen week een overeenkomst gesloten voor de integratie van de DISS-diagnoseapparatuur binnen het Brezan Box/Partscat-concept.

Zowel de elektronische catalogus Partscat als de technische database van Brezan worden gekoppeld aan de DISS-diagnosesystemen van Delphi. Hierdoor kan de werkplaatsmedewerker op de werkplek (online) via het handheld diagnoseapparaat toegang krijgen tot de benodigde technische informatie en de onderdelencatalogus Partscat. Wanneer gewenst, kunnen zelfs direct de onderdelen worden besteld.

Brezan is al langere tijd actief met het DISS-diagnoseconcept van Delphi en heeft al ruim 650 systemen uitgeleverd. “Overigens niet alleen aan universele garages, maar ook aan dealerbedrijven. Merkdealers zijn in toenemende mate geïnteresseerd in multimerk werkplaatsactiviteiten en dan hebben ze naast hun merkspecifieke diagnoseappratuur behoefte aan een universele oplossing. Dat bieden wij met Delphi en zeker middels de koppeling met Partscat”, legt Bernard van Walsem uit, manager inkoop en marketing van SPS-Brezan. De koppeling zal nog dit jaar gerealiseerd worden.

Ook integreerde A2SP onlangs haar RDW-diensten in het concept Brezan Box.

Op de foto (vlnr): Zittend: Bernard van Walsem, Philip Guyot (Vice President sales Delphi). Staand: Philip Woodcock (marketingmanager Delphi DISS), Bertel Hendriks (manager Noord Europa marketing en sales Delphi) en Theo Meerveld (Product Group manager SPS-Brezan).

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1718 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *