Robert Bel directeur Havam

Robert Bel zal op 1 september bij Havam in Venlo beginnen als de nieuwe directeur. Op dit moment voert hij al de dagelijkse leiding, omdat voormalig directeur Raymond Vael naar Nipparts is vertrokken. Eerder was Bel salesmanager bij Sator-dochter Havam.

Martijn van der Eijk, ceo Sator Holding, over de aanstelling van Robert Bel. “Robert heeft vanuit zijn vorige functie als salesmanager de commerciële slagkracht van Havam vergroot en een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige positie en succes in de markt. Hij is nauw betrokken bij zijn klanten en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan in de automotive markt. Ik kijk er naar uit de samenwerking met Robert te continueren en wens hem dan ook veel succes in zijn nieuwe functie.”

Bel heeft, voordat hij bij Havam in dienst trad, diverse commerciële managementfuncties bekleed bij onder andere Elster en de Salzburg Aluminium Group.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.