Spyker stelt nieuwe topman aan

Spyker Cars heeft vandaag de 53-jarige John Walton aangesteld als cco en algemeen directeur voor Noord- en Zuid-Amerika. Hiervoor bekleedde hij topfuncties bij Aston Martin. Met de komst van Walton is voor Victor Muller, ceo van Spyker, een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

“Ik heb John zestien jaar geleden leren kennen bij Aston Martin en sinds de oprichting van Spyker in 2000 altijd al de wens gehad hem aan boord te halen om het bedrijf en het merk te helpen opbouwen. De timing is nu precies goed voor ons beiden”, aldus Muller.

Walton startte zijn automotive carrière in 1980 bij Ford Motor Company, later kreeg hij een managementfunctie bij Unipart Group en werd hij als algemeen directeur verantwoordelijk voor de onderdelen en distributie bij Rossion Automotive in Florida. Daarna startte de nieuwe Spyker-topman als vice president bij Aston Martin en zorgde voor een verkoopgroei van 200 auto’s in 2001 naar ruim 2.400 stuks in 2007. Noord-Amerika was hiermee wereldwijd de meest succesvolle markt voor het automerk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.