Nederlands grootste ketengrossier Brezan uit Ede opent de komende tijd weer een aantal nieuwe verkooppunten, waardoor in de loop van het eerste kwartaal volgend jaar het Brezan-netwerk 119 verkooppunten zal tellen. Daarnaast zijn er bij onze Zuiderburen ook nog elf Brezan verkooppunten.

Brezan timmert momenteel flink aan de weg, mede door deelname aan vakbeurzen als Autoprofessioneel in Gorinchem en Hardenberg, Autotechnica in Brussel. Maar ook in eigen huis is Brezan actief naar buiten toe. Op 30 november en 1 december zal bij het regiomagazijn in Nijmegen (één van de acht die het Brezan-netwerk logistiek ondersteunen) een openhuis worden georganiseerd. Volgend jaar zal Brezan met een stand van 500 m² deelnemen aan de Autovak RAI in Amsterdam (28-31 maart 2011). Er zal veel aandacht worden geschonken aan de diensten en services van Brezan, zoals het airco-concept, de persoonlijke beschermingsmiddelen, Partscat en de Brezan Box.

Bernard van Walsem, inkoop- en marketingmanager van Brezan: "Verder hebben we het plan om op de Autovak RAI in Amsterdam een aantal nieuwe diensten voor het garagebedrijf te introduceren. Omdat we al langer het assortiment van onderdelenfabrikant Delphi voeren, zijn we van plan om in Amsterdam bekend te maken dat we één van de productgebonden concepten van Delphi gaan ondersteunen. Welke dat is zal dan pas bekend worden gemaakt."

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties