Care Schadeservice in Apeldoorn biedt vanaf vandaag de leaserijders van Wagenplan elektrisch vervangend vervoer aan tijdens de reparatie van hun autoschade. Het gaat om twee Opel Ampera’s die worden ingezet. Als de ervaringen van leaserijders positief zijn, krijgt het initiatief landelijke navolging.

Johan van Klinken, algemeen directeur Care Schadeservice: “De insteek van de pilot is om te testen hoe een elektrische auto door de klant wordt ervaren. Is het een volwaardig alternatief voor ons huidige vervangend vervoer? Na de omschakeling naar auto’s met een a/b-label is dit een volgende stap richting een verdere vergroening van ons wagenpark, één van de pijlers van ons Care Green programma.”

Als partner is leasemaatschappij Wagenplan gekozen. “De pilot past erg goed binnen de groene doelstellingen van beide organisaties”, aldus Wijnand Akkerman, directeur bij Wagenplan. “Ons beleid is erop gericht de CO2-uitstoot van ons wagenpark zoveel mogelijk te vermijden of te reduceren. Met deze pilot wordt gekeken of we ook de uitstoot van het vervangend vervoer tijdens schade kunnen terugdringen, zonder in te boeten op klanttevredenheid.”

Care bouwt ook een eigen opleidings- en ontwikkelingscentrum aan de Lange Dreef in Vianen. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties