Randstad zoekt monteurs (vanaf 18 jaar) die stage willen lopen bij het Formule 1 racingteam van Williams. De stage begint met een week in de Williams Racing fabriek in Oxfordshire, Engeland. De winnaar draait van 17 tot en met 20 november mee op de verschillende afdelingen binnen de fabriek.

In de tweede week schaduwt de kandidaat het raceteam bij de Grand Prix van Abu Dhabi van 24 tot en met 29 november. Inschrijven kan vanaf vandaag.

Randstad roept studenten op die een technische opleiding volgen – of reeds afgestudeerde monteurs met een MBO 3 of 4 diploma – om zich aan te melden via de website. Aanmelden is mogelijk tot en met 13 september. Per provincie volgen daarna voorrondes van 28 september tot en met 18 oktober. Dinsdag 27 oktober eindigt de selectieperiode op circuitpark Zandvoort met een finale tussen twaalf resterende kanshebbers. Zij strijden om pole position: de felbegeerde stageplek bij Williams Racing. Een topjury met onder andere Dennis en Ronald van der Laar beoordeelt de vaardigheid van deelnemers aan de hand van spannende tests.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties