Citroën en DS Nederland hebben een nieuwe algemeen directeur. Per 1 augustus volgt Merijn van Olmen Peter Spelt op, die sinds begin 2015 de functie vervulde. Peter Spelt vertrekt naar Duitsland om daar als Directeur Citroën Retail verantwoordelijk te worden voor de eigen dealervestigingen van Citroën in de grote steden.

Merijn van Olmen [38] is sinds 5 jaar bij PSA Nederland werkzaam en heeft diverse functies bekleed op het gebied van Marketing, Verkoop en Human Resources. Van Olmen, die een bedrijfskundige achtergrond heeft, was hiervoor onder andere werkzaam bij Samsung en BMW & Mini vestiging Jan de Jong in Amersfoort en Hilversum.

De nieuwe algemeen directeur van Citroën en DS staat voor de uitdaging om voor twee automerken aan de slag te gaan: “Citroën is een sterk merk met een bijzondere (Nederlandse) achtergrond dat al generaties lang klanten aanspreekt. Wat mij betreft zetten we dit merk nog meer op de kaart als eigenzinnig automerk, oftewel ‘de vreemde eend in de bijt’. We streven er naar nummer 1 te worden op het gebied van klantenaanbeveling.”

“Het jongste [premium] automerk ter wereld, DS, moet verder worden uitgebouwd in Nederland; het is hoog tijd om de Franse luxe in ere te herstellen op autogebied”, aldus Merijn van Olmen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties