De organisatie van de verkiezing van Smart Repair Hersteller van 2018 is op zoek naar kandidaten. De verkiezing vraagt aandacht voor het speciale vak van smart repair, het herstellen van kleine schades op een slimme manier.

Door smart repair hoeven onderdelen niet vervangen te worden. Tevens beperken slimme technieken het gebruik van lakken en spuitcabine. Vandaar dat de stichting Duurzaam Repareren de techniek promoot.

Wedstrijd en prijsuitreiking

Dat gebeurt in samenwerking met leverancier Smart Repair International, Dekra Automotive, Turien & Co Assuradeuren en opleidingscentrum VOC. De laatste start zelfs nog dit jaar met een speciaal trainingsprogramma voor smart repair. De wedstrijd vindt plaats op 14 juni bij het VOC opleidingscentrum in Boxtel. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vinden plaats tijdens het schadeseminar van Automotive Insiders op 20 juni in Bodegraven.

Tweevoudig winnaar

De wedstrijd wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Rocco Hoedemakers (foto, staand, vierde van links) won de beide vorige edities. De organisatie roept alle ondernemers en ketens op om kandidaten aan te melden. Tijdens het schadeseminar worden alle deelnemers en de bedrijven waar zij werken middels een videopresentatie aan het publiek voorgesteld.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties