Roggeveen langer bij Sator

Adriaan Roggeveen, die in oktober 2012 bij Sator terugkeerde als CEO ad interim, heeft zich verbonden om tot tenminste eind 2015 deel uit te maken van de ‘Sator Board of Directors’ als eindverantwoordelijke voor marketing & sales.

Hij zal zich vooral bezig gaan houden met het transformatieproces dat Sator doormaakt door de recente overnames van groothandelsbedrijven.

Sator kent meer wisslingen op managementniveau. Zo is Maurice Buijzen benoemd als CFO. Buijzen was als CFO verbonden aan de Nederlandse en Noord-Europese divisie van AON. Hij volgt daarbij Hans Kruijer op die besloten heeft om per 1 september te starten in zijn nieuwe positie als CFO bij een door private equity gehouden onderneming.

Eerder was al bekend gemaakt dat Sinon Galvin met ingang van 1 augustus 2014 benoemd is tot CEO van Sator Holding. Hij is sinds 1998 verbonden aan Sators moedermaatschappij LKQ Corporation, waar hij tot voor kort senior vicepresident en CIO was. Galvin kan bogen op een jarenlange ervaring in zowel de Verenigde Staten als daarbuiten. Hij heeft leiding gegeven aan organisaties in Australië, Nieuw Zeeland en Europa.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.